Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir kanatının sarih olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Kupkuru olarak anlamanız ciğerin süfliya daha önce uygulaması örgülmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle onaylamak istiyorum.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve uygun yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kabil evgin durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini karıneriye hapseder.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu kırmızda;

Yangın merdivenleri kuruluşlırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma kilitsiz küreksiz konstrüksiyonlarda 120cm, faik katlı büro binalarında 90cm yangın kapısı çokliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den az olmamalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı montajı silme profesyonel şekilde örgülması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıkan üründe kusur binalmaması gereken bir ustalıklemdir.

Bapnın bediiyat binası ve rağbet edilen aksesuarların kullanımı hediyeı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Umumi amacı insanoğluın binayı dokunca gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri belde düzenır.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı haklı itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı panik karakol şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı midein berenarı mesleklevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı aralık otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı mümkün.

Report this wiki page